• 020 7251 3322
  • 226 Walmer Road, London W11 4ET
Menu

Vendor: Cisco Exam Code: 210-451 Exam Name: Understanding Cisco Cloud Fundamentals Version: DemoDEMO

QUESTION 1 Which option is one essential 210-250 dumps characteristic of Cloud computing? A. It must use virtualization. B. It must provide load balancing services. C. It must provide on-demand self service. D. It must run on open source software. Correct Answer: C

QUESTION 2 Which Cloud service model is appropriate 210-255 dumps for a physical data center move to the Cloud? A. Infrastructure as a Service B. Platform as a Service C. Compute as a Service D. Software as a Service Correct Answer: A

QUESTION 3 What is an invalid Cloud deployment model? A. distributed B. private C. community D. hybrid Correct Answer: A

QUESTION 4 Which two options are benefits of the Cisco 200-150 dumps InterCloud Solution? (Choose two.) A. enforces standardization on a single hypervisor product B. provides self service for hybrid resources C. management of heterogeneous SAN solutions D. secure connectivity between public and private Clouds Correct Answer: BD

QUESTION 5 Which option contains server hardware identifiers, firmware, state, configuration, and connectivity characteristics? A. pools B. policies C. service profiles D. resource groups Correct Answer: C

QUESTION 6 Which two technologies support 200-155 pdf running Linux and Windows virtual machines? (Choose two.) A. KVMB. LXD C. Docker D. Microsoft Hyper-V Correct Answer: AD

QUESTION 7 Which of the following best describes the order of operations of FCoE Initialization Protocol? A. VLAN Discovery, FCF Discovery, FLOG I/F Discovery, FC Command B. VLAN Discovery, FCF Discovery, PLOGI Discovery, FLOG I/F Discovery C. FCF Discovery, PLOGI Discovery, FLOG I/F Discovery D. VLAN Discovery, FCF Discovery, FLOG I/F Discovery Correct Answer: D

QUESTION 8 Which option is an open and extensible southbound 300-160 dumps protocol that supplies policy directly to data center networks? A. OpFlex B. vPath C. VM-FEX D. OpenDaylight Correct Answer: A

QUESTION 9 Which two descriptions of VXLAN are true? (Choose two.) A. The VXLAN Identifier space is 24 bits. B. VXLAN uses the Internet Protocol as the transport medium. C. VXLAN adds 24 bytes of overhead to each packet. D. VXLAN is primarily designed for small environments. Correct Answer: AB

QUESTION 10 Which of the following is a feature that improves 300-165 dumps the performance of software applications that run on the Cisco UCS servers in a data center by bypassing the kernel when sending and receiving networking packets? A. A, vPath B. VM-FEX C. usNIC D. VMware PassThrough Correct Answer: C

QUESTION 11 What are two characteristics of a LUN? (Choose two.) A. A LUN must be fully comprised of one physical disk B. A LUN handles file system creation C. A LUN can be comprised of multiple physical disks D. A LUN is a unique identifierCorrect Answer: CD QUESTION 12 Refer to the command line display 300-170 dumps below: vsan database vsan 1000 name FCoE vlan 1000 fcoe vlan 1000 int e1/1 switchport mode trunk switchport trunk allowed vlan 1000 no shut int vfc10 bind interface e1/1 switchport trunk allowed vsan 1000 no shut On which line does the error occur that prevents FCoE from 300-175 dumps operating correctly in a Cisco Nexus switch? A. fcoe vlan 1000 B. switchport trunk allowed vsan 1000 C. int vfc10 D. bind interface e1/1 Correct Answer: A

Vendor: Cisco Exam Code: 300-101 Exam Name: Implementing Cisco 70-734 dumps IP Routing (ROUTE v2.0) Version: DemoDEMO

QUESTION 1 Refer to the exhibit. The DHCP client is unable to receive a DHCP address 70-741 dumps from the DHCP server. Consider the following output: hostname RouterB ! interface fastethernet 0/0 ip address 172.31.1.1 255.255.255.0 interface serial 0/0 ip address 10.1.1.1 255.255.255.252 ! ip route 172.16.1.0 255.255.255.0 10.1.1.2 Which configuration is required on the Router B fastethernet 0/0 port in order 70-742 dumps to allow the DHCP client to successfully receive an IP address from the DHCP server? A. RouterB(config-if)# ip helper-address 172.16.1.2 B. RouterB(config-if)# ip helper-address 172.16.1.1 C. RouterB(config-if)# ip helper-address 172.31.1.1 D. RouterB(config-if)# ip helper-address 255.255.255.255 Correct Answer: A

QUESTION 2 Which option is invalid when configuring Unicast 70-743 dumps Reverse Path Forwarding? A. allow self ping to router B. allow default route C. allow based on ACL match D. source reachable via both Correct Answer: D

QUESTION 3 Which traffic characteristic is the reason that UDP traffic that carries 70-761 dumps voice and video is assigned to the queue only on a link that is at least 768 kbps? A. typically is not fragmented B. typically is fragmented C. causes windowing D. causes excessive delays for video trafficCorrect Answer: A

QUESTION 4 Refer to the following configuration 70-764 dumps command. router(config)# ip nat inside source static tcp 172.16.10.8 8080 172.16.10.8 80 Which statement about the command is true? A. Any packet that is received in the inside interface with a source IP port address of 172.16.10.8:80 is translated to 172.16.10.8:8080. B. Any packet that is received in the inside interface with a source IP port address of 172.16.10.8:8080 is translated to 172.16.10.8:80. C. The router accepts only a TCP connection from port 8080 and port 80 on IP address 172.16.10.8 D. Any packet that is received in the inside 70-767 dumps interface with a source IP address of 172.16.10.8 is redirected to port 8080 or port 80. Correct Answer: A

QUESTION 5 What type of IPv6 packet will indicate traffic from single host and single node? A. multicast B. unicast C. broadcast D. anycast Correct Answer: B

QUESTION 6 A network engineer receives reports about poor voice 70-765 dumps quality issues at a remote site. The network engineer does a packet capture and sees out-of-order packets being delivered. Which option can cause the VOIP quality to suffer? A. traffic over backup redundant links B. misconfigured voice vlan C. speed duplex link issues D. load balancing over redundant links Correct Answer: D

QUESTION 7 Which three IP SLA performance metrics 70-740 dumps can you use to monitor enterprise-class networks? (Choose three.) A. Packet loss B. Delay C. bandwidth D. Connectivity E. Reliability F. traps Correct Answer: ABD

QUESTION 8 What is the administrative distance for EBGP? A. 200 B. 30C. 70 D. 20 Correct Answer: D

QUESTION 9 A network engineer is configuring the router for 70-357 dumps NetFlow data exporting. What is required in order for NDE to begin exporting data? A. Source B. Flow mask C. Destination D. Interface type E. Traffic type F. NetFlow version Correct Answer: C

QUESTION 10 A network administrator creates a static route that points directly to a multi-access interface, instead of the next-hop IP address. The administrator notices that Cisco 70-773 dumps Express Forwarding ARP requests are being sent to all destinations. Which issue might this configuration create? A. Low bandwidth usage B. High memory usage C. Cisco Express Forwarding routing loop D. High bandwidth usage E. IP route interference Correct Answer: C

QUESTION 11 Your company uses Voice over IP (VoIP). The system sends UDP datagrams containing the voice data between communicating hosts. When areas of the network become busy, some of the datagrams arrive at their destination out of order. What happens when this occurs? A. UDP will send an ICMP Information request message to the source host. B. UDP will pass the information in the datagrams up 70-774 dumps to the next OSI layer in the order in which they arrive. C. UDP will drop the datagrams that arrive out of order. D. UDP will use the sequence numbers in the datagram headers to reassemble the data into the ... Correct Answer: B

QUESTION 12 Which three are characteristics of IPv6? (Choose three.) A. An IPv6 address is 128 bits long. B. An IPv6 header is 20 bits long. C. An IPv6 header contains the next header field. D. An IPv6 header contains 70-775 dumps the protocol field. E. IPv6 routers send RA messages. F. An IPv6 header contains the header checksum field. Correct Answer: ACE QUESTION 13Which statement is true about IPv6? A. Only one IPv6 address is assigned per node B. Only one IPv6 address can be assigned to each interface. C. Each host can autoconfigure its address without the aid of a DHCP server. D. IPv6 hosts use anycast addresses to assign IP addresses to interfaces Correct Answer: C

Migraine warning bells – Top 8 signs to watch out for!!

27 November 2018

 

Migraine is a neurological condition that affects 1 in 7.  The attacks are not just a headache and can be quite debilitating.

A migraine starts showing warning signs during the prodome phase which could be between 12 -24 hours before an attack. The duration and symptoms may vary.

We asked our community what they thought were their warning signs for a migraine and have put together the list of the top 8 migraine alerts to look out for.

 

 

 

Lights and Visual Disturbance

 

Sensitivity to light or visual disturbances are a sign that you might be getting a migraine. Aura is quite common amongst migraine suffers. Nearly 30% migraineurs get an aura before and even during a migraine attack.

Some of the common signs are :

  • Blind/coloured Spots
  • Blurred vision
  • Tunnel vision
  • Zig zag lines
  • Flashing lights
  • Temporary blindness.
  • Watery eyes

”Sometimes I get a white light in my left eye like being dazzled by headlights.”

”They start with a small blurry blob like I’ve got something in my eye, this then expands to glittery aura.”

”Just zig zags across my vision. Horrendous feeling.”

Our factsheet on migraine with aura might be helpful if you have get visual disturbance before/during/after your migraine.

 

Yawning

 

It is a common prodomal symptom. It is hard to detect this one for various reasons, but it is quite a prominent one that many exclaim is one of the first signs for them.

I can’t stop yawning but it took me years before I realised a connection.”

”Yawning all the time and just want to look down all the time as everything seems extra bright.”

 

Mood changes

 

Some people who suffer from migraines can sense a change in their mood and behaviour before a migraine. Sometimes relatives or friends notice first! If this is your warning sign then these changes can be either quite drastic or subtle.

You could feel:

  • Irritated
  • Annoyed
  • Subtle mood drifts – too happy or too sad
  • Excited – Hyperactivity
  • Confused
  • Anxious
  • Depressed
  • Panicky
  • Premonition feelings

”I get an overwhelming panicky anxiety feeling, then an aura that grows and grows then the pressure and pain.”

”I get really irritable and snappy and then get an aura where I see zigzag lines or lose patches of sight.”

You might be surprised to know that depression and anxiety is three times more common in people who suffer from migraine. If you do find these symptoms troublesome or persistent, please consult your GP or Headache Specialist and discuss this with them.

 

Gut Issues 

 

Many migraineurs tend to get a sensitive stomach before an attack. They can feel cramps, nauseated, constipated or have diarrhoea. This is due to the irritation of the nervous system that controls the gut. Stomach emptying becomes less efficient and this results in slower absorption of medication as well as leading to nausea and sometimes vomiting.

‘My stomach goes funny. I feel constipated and light headed.”

P.S : Codeine can aggravate gut issues and can worsen your migraines.

 

Speech Difficulties

Many migraineurs get slurred speech or difficulty in speech as a  warning sign of migraine. This can be part of the aura. Some people struggle to find the words they want to say.

”Usually the first sign is I start stuttering and become really clumsy, then the aura appears and the yawning.”

 

Food cravings

 

This is an interesting one. Migraine can make you crave for sugar and carbohydrates mainly. Many  believe that chocolate or sweets  trigger their migraine. It may in fact be the migraine starting that triggers the craving for chocolate or something sweet.

For more information read our factsheet on ‘Food and Migraine’.

”Crave sweet stuff and start to feel lethargic.”

”I crave sweet stuff and immensely tired.”

 

Muscle Stiffness

 

Muscle stiffness particularly neck pains are on top of the list for many migraineurs. The pain can be around the neck and shoulder. It can be felt in the muscles or nerves.

Some people do feel that their neck pains cause migraines, but neck pains or muscle stiffness could simply be another warning sign of migraines. It can make you feel that your migraines are in the base of your neck, or that an attack radiates from the neck. You can watch Dr Robert Ghosh’s video  as he explains neck pains before migraine. Some people also feel the pain in their face around the sinus areas.

”Really stiff & tight back, then neck, then a real effort to hold my head up….”

Neck ache like I’ve slept funny very first sign. Then brain goes funny can’t think straight.”

 

Increased thirst and urination

 

If you see an increase in thirst and or urination, it could be sign of a migraine attack. This is part of the prodome phase and can mean a migraine is coming.

”I am really thirsty the day before and can’t stop yawning when I’m not tired.”

”Needing to wee more. Tiredness.”

If you experience these warning signs here is what you should do next:

 

  • A lot of these signs can be an indication of various other medical conditions and it’s important to speak to a doctor such as your GP or a Headache Specialist about them especially if they are new for you.
  • Keep a migraine diary: A simple migraine diary is the best way to keep a track of these warning signs and various other symptoms and triggers. Record the details of symptoms, pain scores and also medication taken, including date and time.
  • There are various apps that have made it quite easy for migraineurs to keep a record of their signs/symptoms and triggers on their mobile devices.
  • If you see a pattern, you might be able to avoid or at least lessen the impact of the attack. Use medication early in an attack to improve your chances of getting rid of a migraine or avoiding a severe one.

We can give more tips about how to appropriately use medication at an appointment with one of our Headache Specialists.

 

If you feel you are struggling with a migraine you can book an appointment to see one of Headache Specialist. Book Now!

 

 

 

 

 

 

Back