• 020 7251 3322
  • 226 Walmer Road, London W11 4ET
Menu

Vendor: Cisco Exam Code: 210-451 Exam Name: Understanding Cisco Cloud Fundamentals Version: DemoDEMO

QUESTION 1 Which option is one essential 210-250 dumps characteristic of Cloud computing? A. It must use virtualization. B. It must provide load balancing services. C. It must provide on-demand self service. D. It must run on open source software. Correct Answer: C

QUESTION 2 Which Cloud service model is appropriate 210-255 dumps for a physical data center move to the Cloud? A. Infrastructure as a Service B. Platform as a Service C. Compute as a Service D. Software as a Service Correct Answer: A

QUESTION 3 What is an invalid Cloud deployment model? A. distributed B. private C. community D. hybrid Correct Answer: A

QUESTION 4 Which two options are benefits of the Cisco 200-150 dumps InterCloud Solution? (Choose two.) A. enforces standardization on a single hypervisor product B. provides self service for hybrid resources C. management of heterogeneous SAN solutions D. secure connectivity between public and private Clouds Correct Answer: BD

QUESTION 5 Which option contains server hardware identifiers, firmware, state, configuration, and connectivity characteristics? A. pools B. policies C. service profiles D. resource groups Correct Answer: C

QUESTION 6 Which two technologies support 200-155 pdf running Linux and Windows virtual machines? (Choose two.) A. KVMB. LXD C. Docker D. Microsoft Hyper-V Correct Answer: AD

QUESTION 7 Which of the following best describes the order of operations of FCoE Initialization Protocol? A. VLAN Discovery, FCF Discovery, FLOG I/F Discovery, FC Command B. VLAN Discovery, FCF Discovery, PLOGI Discovery, FLOG I/F Discovery C. FCF Discovery, PLOGI Discovery, FLOG I/F Discovery D. VLAN Discovery, FCF Discovery, FLOG I/F Discovery Correct Answer: D

QUESTION 8 Which option is an open and extensible southbound 300-160 dumps protocol that supplies policy directly to data center networks? A. OpFlex B. vPath C. VM-FEX D. OpenDaylight Correct Answer: A

QUESTION 9 Which two descriptions of VXLAN are true? (Choose two.) A. The VXLAN Identifier space is 24 bits. B. VXLAN uses the Internet Protocol as the transport medium. C. VXLAN adds 24 bytes of overhead to each packet. D. VXLAN is primarily designed for small environments. Correct Answer: AB

QUESTION 10 Which of the following is a feature that improves 300-165 dumps the performance of software applications that run on the Cisco UCS servers in a data center by bypassing the kernel when sending and receiving networking packets? A. A, vPath B. VM-FEX C. usNIC D. VMware PassThrough Correct Answer: C

QUESTION 11 What are two characteristics of a LUN? (Choose two.) A. A LUN must be fully comprised of one physical disk B. A LUN handles file system creation C. A LUN can be comprised of multiple physical disks D. A LUN is a unique identifierCorrect Answer: CD QUESTION 12 Refer to the command line display 300-170 dumps below: vsan database vsan 1000 name FCoE vlan 1000 fcoe vlan 1000 int e1/1 switchport mode trunk switchport trunk allowed vlan 1000 no shut int vfc10 bind interface e1/1 switchport trunk allowed vsan 1000 no shut On which line does the error occur that prevents FCoE from 300-175 dumps operating correctly in a Cisco Nexus switch? A. fcoe vlan 1000 B. switchport trunk allowed vsan 1000 C. int vfc10 D. bind interface e1/1 Correct Answer: A

Vendor: Cisco Exam Code: 300-101 Exam Name: Implementing Cisco 70-734 dumps IP Routing (ROUTE v2.0) Version: DemoDEMO

QUESTION 1 Refer to the exhibit. The DHCP client is unable to receive a DHCP address 70-741 dumps from the DHCP server. Consider the following output: hostname RouterB ! interface fastethernet 0/0 ip address 172.31.1.1 255.255.255.0 interface serial 0/0 ip address 10.1.1.1 255.255.255.252 ! ip route 172.16.1.0 255.255.255.0 10.1.1.2 Which configuration is required on the Router B fastethernet 0/0 port in order 70-742 dumps to allow the DHCP client to successfully receive an IP address from the DHCP server? A. RouterB(config-if)# ip helper-address 172.16.1.2 B. RouterB(config-if)# ip helper-address 172.16.1.1 C. RouterB(config-if)# ip helper-address 172.31.1.1 D. RouterB(config-if)# ip helper-address 255.255.255.255 Correct Answer: A

QUESTION 2 Which option is invalid when configuring Unicast 70-743 dumps Reverse Path Forwarding? A. allow self ping to router B. allow default route C. allow based on ACL match D. source reachable via both Correct Answer: D

QUESTION 3 Which traffic characteristic is the reason that UDP traffic that carries 70-761 dumps voice and video is assigned to the queue only on a link that is at least 768 kbps? A. typically is not fragmented B. typically is fragmented C. causes windowing D. causes excessive delays for video trafficCorrect Answer: A

QUESTION 4 Refer to the following configuration 70-764 dumps command. router(config)# ip nat inside source static tcp 172.16.10.8 8080 172.16.10.8 80 Which statement about the command is true? A. Any packet that is received in the inside interface with a source IP port address of 172.16.10.8:80 is translated to 172.16.10.8:8080. B. Any packet that is received in the inside interface with a source IP port address of 172.16.10.8:8080 is translated to 172.16.10.8:80. C. The router accepts only a TCP connection from port 8080 and port 80 on IP address 172.16.10.8 D. Any packet that is received in the inside 70-767 dumps interface with a source IP address of 172.16.10.8 is redirected to port 8080 or port 80. Correct Answer: A

QUESTION 5 What type of IPv6 packet will indicate traffic from single host and single node? A. multicast B. unicast C. broadcast D. anycast Correct Answer: B

QUESTION 6 A network engineer receives reports about poor voice 70-765 dumps quality issues at a remote site. The network engineer does a packet capture and sees out-of-order packets being delivered. Which option can cause the VOIP quality to suffer? A. traffic over backup redundant links B. misconfigured voice vlan C. speed duplex link issues D. load balancing over redundant links Correct Answer: D

QUESTION 7 Which three IP SLA performance metrics 70-740 dumps can you use to monitor enterprise-class networks? (Choose three.) A. Packet loss B. Delay C. bandwidth D. Connectivity E. Reliability F. traps Correct Answer: ABD

QUESTION 8 What is the administrative distance for EBGP? A. 200 B. 30C. 70 D. 20 Correct Answer: D

QUESTION 9 A network engineer is configuring the router for 70-357 dumps NetFlow data exporting. What is required in order for NDE to begin exporting data? A. Source B. Flow mask C. Destination D. Interface type E. Traffic type F. NetFlow version Correct Answer: C

QUESTION 10 A network administrator creates a static route that points directly to a multi-access interface, instead of the next-hop IP address. The administrator notices that Cisco 70-773 dumps Express Forwarding ARP requests are being sent to all destinations. Which issue might this configuration create? A. Low bandwidth usage B. High memory usage C. Cisco Express Forwarding routing loop D. High bandwidth usage E. IP route interference Correct Answer: C

QUESTION 11 Your company uses Voice over IP (VoIP). The system sends UDP datagrams containing the voice data between communicating hosts. When areas of the network become busy, some of the datagrams arrive at their destination out of order. What happens when this occurs? A. UDP will send an ICMP Information request message to the source host. B. UDP will pass the information in the datagrams up 70-774 dumps to the next OSI layer in the order in which they arrive. C. UDP will drop the datagrams that arrive out of order. D. UDP will use the sequence numbers in the datagram headers to reassemble the data into the ... Correct Answer: B

QUESTION 12 Which three are characteristics of IPv6? (Choose three.) A. An IPv6 address is 128 bits long. B. An IPv6 header is 20 bits long. C. An IPv6 header contains the next header field. D. An IPv6 header contains 70-775 dumps the protocol field. E. IPv6 routers send RA messages. F. An IPv6 header contains the header checksum field. Correct Answer: ACE QUESTION 13Which statement is true about IPv6? A. Only one IPv6 address is assigned per node B. Only one IPv6 address can be assigned to each interface. C. Each host can autoconfigure its address without the aid of a DHCP server. D. IPv6 hosts use anycast addresses to assign IP addresses to interfaces Correct Answer: C

Migraine Masterclass Series 2019

11 February 2019

This series of educational events have been running for a number of years and provides a lively forum for learning, discussion and debate. Please circulate to your colleagues.

The classes are suitable for :

  • General Practitioners and Specialist Registrars in General Practice
  • Specialist Registrars, Associate Specialists and Staff Grades in Neurology
  • Specialist Nurses and Physiotherapists
  • All interested Healthcare Professionals and Students

 

The Migraine Masterclasses are FREE of charge.

 

The classes will be taking place on Saturday 9th March and 23rd March. Starting at 9.00am till 1 pm followed by a free buffet lunch.

You can REGISTER NOW or alternatively email: charlotte.burr@nationalmigrainecentre.org.uk or call on 020 7251 7806. Places are strictly limited and are therefore allocated on a first received basis.

 

Course Duration: 3 hours/day

 

Location

Royal College of General Practitioners
30 Euston Square
London
NW1 2FB
www.rcgp.org.uk

Click here for map

Agenda

 

Day 1: Saturday 9th March      

 

9 – 9:20am
Registration and Refreshments

9:20 – 9:30am
Welcome
CEO – David Bloomfield

9:30 – 9.50am
History taking in migraine
Dr Bal Athwal

9:50 – 10:20am
How to perform a neurological examination in less than five minutes
Dr Bal Athwal

10:20 – 10:40
A migraine- Who and When to investigate
Dr Paul Booton

10:40 – 11:10
Abortive treatments of a migraine
Dr Paul Booton

11:10 – 11:30
Coffee Break

11:30 – 12:10
Preventive treatments of a migraine
Dr Katy Munro

12:10 – 12:50
Hormones and Migraine
Dr Jessica Briscoe

12:50 – 13:10
Interactive discussions

13:10 – 14:00
Free Buffet Lunch and Refreshments

REGISTER NOW

 

Day 2: Saturday 23rd March        

 

9 – 9:20am
Registration and welcome coffee

9:20 – 9:30am
Welcome
David Bloomfield

9:30 – 10:20am
Cluster Headache- Diagnosis and Management
Dr Sarah Miller

10:20 – 11:10
Medication Overuse Headache- Diagnosis and Management
Dr Nazeli Manukyan

11:10 – 11:30
Coffee Break

11:30 – 12:10
New Treatments for Migraine
Dr Bal Athwal

12:10 – 12:50
Children and Migraine
Dr Katy Munro

12:50 – 13:10
Interactive discussions

13:10 – 14:00
Free Buffet Lunch and Refreshments

REGISTER NOW

 

Speakers

Dr Bal Athwal BSc MSc MBChB FRCP is the Clinical lead of National Migraine Centre. He is also a consultant neurologist and Honorary Senior Lecturer at the Royal Free Hospital. He graduated from the University of Edinburgh NHS. His interests include general neurology, headache and migraine, stroke and TIA, dizziness and balance.

Dr Sarah Miller BSc MBBS MRCP is a consultant neurologist at National Hospital for Neurology and Neurosurgery where she specialises in headache disorders and has recently joined the team at the National Migraine Centre. She has an interest in neurostimulation for intractable headaches and headache education for both academic and clinical students.

Prof Paul Booton BSc(hons), MB, BS, FRCP, MRCGP is an Emeritus Professor of General Practice and Primary Care at St George’s Hospital Medical School, University of London. He trained in medicine and then in general practice and has pursued a part-time career in general practice ever since. His interest in headaches developed out of GP and academic work out of which he joined the National Migraine Centre in 2011. He retired from clinical practice in 2018.

Dr Nazeli Manukyan MD MRCP MRCGP is a GP in Surrey, a GP appraiser for South London and a Headache Specialist at National Migraine Centre. She obtained her primary medical degree in Armenia and trained in general practice in the UK. She has been specialising in headache management since 2011 working at The National Migraine Centre and treating patients with a wide range of headache presentations including chronic migraine, cluster headache, and medication overuse headache. Her training in contraception and family planning has been beneficial in dealing with hormonal and menopausal migraine triggers.

Dr Katy Munro BM MRCGP DRCOG  works as a headache specialist at the National Migraine Centre. She graduated from the University of Southampton. Dr Munro was a partner in an NHS Practice for 24 years. She now works as an independent GP. Her special interests are migraine, chronic pain, mental health problems and bereavement care. Dr Munro is keen on treating migraine in a holistic way.

Dr Jessica Briscoe BMBS MRCGP  works as a headache specialist at the National Migraine Centre and GP who works in Central London. She developed a specialist interest after suffering from migraine for many years and being successfully managed whilst on placement in a headache clinic. Dr Briscoe is keen on treating migraine in a holistic way.

 

 

For more information call 020 7251 7806.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Back