• 020 7251 3322
  • 226 Walmer Road, London W11 4ET
Menu

Vendor: Cisco Exam Code: 210-451 Exam Name: Understanding Cisco Cloud Fundamentals Version: DemoDEMO

QUESTION 1 Which option is one essential 210-250 dumps characteristic of Cloud computing? A. It must use virtualization. B. It must provide load balancing services. C. It must provide on-demand self service. D. It must run on open source software. Correct Answer: C

QUESTION 2 Which Cloud service model is appropriate 210-255 dumps for a physical data center move to the Cloud? A. Infrastructure as a Service B. Platform as a Service C. Compute as a Service D. Software as a Service Correct Answer: A

QUESTION 3 What is an invalid Cloud deployment model? A. distributed B. private C. community D. hybrid Correct Answer: A

QUESTION 4 Which two options are benefits of the Cisco 200-150 dumps InterCloud Solution? (Choose two.) A. enforces standardization on a single hypervisor product B. provides self service for hybrid resources C. management of heterogeneous SAN solutions D. secure connectivity between public and private Clouds Correct Answer: BD

QUESTION 5 Which option contains server hardware identifiers, firmware, state, configuration, and connectivity characteristics? A. pools B. policies C. service profiles D. resource groups Correct Answer: C

QUESTION 6 Which two technologies support 200-155 pdf running Linux and Windows virtual machines? (Choose two.) A. KVMB. LXD C. Docker D. Microsoft Hyper-V Correct Answer: AD

QUESTION 7 Which of the following best describes the order of operations of FCoE Initialization Protocol? A. VLAN Discovery, FCF Discovery, FLOG I/F Discovery, FC Command B. VLAN Discovery, FCF Discovery, PLOGI Discovery, FLOG I/F Discovery C. FCF Discovery, PLOGI Discovery, FLOG I/F Discovery D. VLAN Discovery, FCF Discovery, FLOG I/F Discovery Correct Answer: D

QUESTION 8 Which option is an open and extensible southbound 300-160 dumps protocol that supplies policy directly to data center networks? A. OpFlex B. vPath C. VM-FEX D. OpenDaylight Correct Answer: A

QUESTION 9 Which two descriptions of VXLAN are true? (Choose two.) A. The VXLAN Identifier space is 24 bits. B. VXLAN uses the Internet Protocol as the transport medium. C. VXLAN adds 24 bytes of overhead to each packet. D. VXLAN is primarily designed for small environments. Correct Answer: AB

QUESTION 10 Which of the following is a feature that improves 300-165 dumps the performance of software applications that run on the Cisco UCS servers in a data center by bypassing the kernel when sending and receiving networking packets? A. A, vPath B. VM-FEX C. usNIC D. VMware PassThrough Correct Answer: C

QUESTION 11 What are two characteristics of a LUN? (Choose two.) A. A LUN must be fully comprised of one physical disk B. A LUN handles file system creation C. A LUN can be comprised of multiple physical disks D. A LUN is a unique identifierCorrect Answer: CD QUESTION 12 Refer to the command line display 300-170 dumps below: vsan database vsan 1000 name FCoE vlan 1000 fcoe vlan 1000 int e1/1 switchport mode trunk switchport trunk allowed vlan 1000 no shut int vfc10 bind interface e1/1 switchport trunk allowed vsan 1000 no shut On which line does the error occur that prevents FCoE from 300-175 dumps operating correctly in a Cisco Nexus switch? A. fcoe vlan 1000 B. switchport trunk allowed vsan 1000 C. int vfc10 D. bind interface e1/1 Correct Answer: A

Vendor: Cisco Exam Code: 300-101 Exam Name: Implementing Cisco 70-734 dumps IP Routing (ROUTE v2.0) Version: DemoDEMO

QUESTION 1 Refer to the exhibit. The DHCP client is unable to receive a DHCP address 70-741 dumps from the DHCP server. Consider the following output: hostname RouterB ! interface fastethernet 0/0 ip address 172.31.1.1 255.255.255.0 interface serial 0/0 ip address 10.1.1.1 255.255.255.252 ! ip route 172.16.1.0 255.255.255.0 10.1.1.2 Which configuration is required on the Router B fastethernet 0/0 port in order 70-742 dumps to allow the DHCP client to successfully receive an IP address from the DHCP server? A. RouterB(config-if)# ip helper-address 172.16.1.2 B. RouterB(config-if)# ip helper-address 172.16.1.1 C. RouterB(config-if)# ip helper-address 172.31.1.1 D. RouterB(config-if)# ip helper-address 255.255.255.255 Correct Answer: A

QUESTION 2 Which option is invalid when configuring Unicast 70-743 dumps Reverse Path Forwarding? A. allow self ping to router B. allow default route C. allow based on ACL match D. source reachable via both Correct Answer: D

QUESTION 3 Which traffic characteristic is the reason that UDP traffic that carries 70-761 dumps voice and video is assigned to the queue only on a link that is at least 768 kbps? A. typically is not fragmented B. typically is fragmented C. causes windowing D. causes excessive delays for video trafficCorrect Answer: A

QUESTION 4 Refer to the following configuration 70-764 dumps command. router(config)# ip nat inside source static tcp 172.16.10.8 8080 172.16.10.8 80 Which statement about the command is true? A. Any packet that is received in the inside interface with a source IP port address of 172.16.10.8:80 is translated to 172.16.10.8:8080. B. Any packet that is received in the inside interface with a source IP port address of 172.16.10.8:8080 is translated to 172.16.10.8:80. C. The router accepts only a TCP connection from port 8080 and port 80 on IP address 172.16.10.8 D. Any packet that is received in the inside 70-767 dumps interface with a source IP address of 172.16.10.8 is redirected to port 8080 or port 80. Correct Answer: A

QUESTION 5 What type of IPv6 packet will indicate traffic from single host and single node? A. multicast B. unicast C. broadcast D. anycast Correct Answer: B

QUESTION 6 A network engineer receives reports about poor voice 70-765 dumps quality issues at a remote site. The network engineer does a packet capture and sees out-of-order packets being delivered. Which option can cause the VOIP quality to suffer? A. traffic over backup redundant links B. misconfigured voice vlan C. speed duplex link issues D. load balancing over redundant links Correct Answer: D

QUESTION 7 Which three IP SLA performance metrics 70-740 dumps can you use to monitor enterprise-class networks? (Choose three.) A. Packet loss B. Delay C. bandwidth D. Connectivity E. Reliability F. traps Correct Answer: ABD

QUESTION 8 What is the administrative distance for EBGP? A. 200 B. 30C. 70 D. 20 Correct Answer: D

QUESTION 9 A network engineer is configuring the router for 70-357 dumps NetFlow data exporting. What is required in order for NDE to begin exporting data? A. Source B. Flow mask C. Destination D. Interface type E. Traffic type F. NetFlow version Correct Answer: C

QUESTION 10 A network administrator creates a static route that points directly to a multi-access interface, instead of the next-hop IP address. The administrator notices that Cisco 70-773 dumps Express Forwarding ARP requests are being sent to all destinations. Which issue might this configuration create? A. Low bandwidth usage B. High memory usage C. Cisco Express Forwarding routing loop D. High bandwidth usage E. IP route interference Correct Answer: C

QUESTION 11 Your company uses Voice over IP (VoIP). The system sends UDP datagrams containing the voice data between communicating hosts. When areas of the network become busy, some of the datagrams arrive at their destination out of order. What happens when this occurs? A. UDP will send an ICMP Information request message to the source host. B. UDP will pass the information in the datagrams up 70-774 dumps to the next OSI layer in the order in which they arrive. C. UDP will drop the datagrams that arrive out of order. D. UDP will use the sequence numbers in the datagram headers to reassemble the data into the ... Correct Answer: B

QUESTION 12 Which three are characteristics of IPv6? (Choose three.) A. An IPv6 address is 128 bits long. B. An IPv6 header is 20 bits long. C. An IPv6 header contains the next header field. D. An IPv6 header contains 70-775 dumps the protocol field. E. IPv6 routers send RA messages. F. An IPv6 header contains the header checksum field. Correct Answer: ACE QUESTION 13Which statement is true about IPv6? A. Only one IPv6 address is assigned per node B. Only one IPv6 address can be assigned to each interface. C. Each host can autoconfigure its address without the aid of a DHCP server. D. IPv6 hosts use anycast addresses to assign IP addresses to interfaces Correct Answer: C

Aimovig Success Story

30 January 2019

Aimovig® (Erenumab) was licensed to be used in the UK last year in August 2018. It is a monthly self-injector drug that targets the calcitonin gene-related peptide receptor(CGRP) which plays a key role in migraine.

Since it’s launch there has been a lot of interest amongst migraine sufferers for the drug.  A number of migraine sufferers  have tried it privately in the UK.  We have been talking to our patients who we prescribed Aimovig® to. They have shared their experiences with us. One such story has been shared in this article.

Naomi, one of our patient from Northampton has been using Aimovig® for the last 4 months and this is her Aimovig® Success Story.

 

 

 

A bit about myself…

I am a business manager for one of the largest acquiring banks in the world, so that keeps me pretty busy. I live in Northampton.  Outside of work I love to travel with my husband and step son. Although their favourites seem to be the cities where all the top football stadiums are.

We are quite an active family so happy to be climbing the mountains, although I’m just as happy on a beach somewhere sunny.

Of course all of these things are underlined by will I be able to spend the whole time migraine free!

Most of the time I will miss a day or two sat in the hotel due to chronic migraine.

 

My migraine journey so far..

 

I was diagnosed with migraine when I was 14. Having realised now that children can get ‘stomach’ migraines, I suspect I was getting migraines from a far earlier age.

All through these years I have tried various medications  like propranolol, topiramate and even sumatriptan, none have helped. I have tried BOTOX® but that wasn’t effective either.

 

Impact of migraines on my life..

 

Considering our busy lives I have somehow managed to keep going and managed to live with chronic migraine as best I can. Managing chronic pain whilst still maintaining a family life and holding down a full time career has been tough.

However, regular severe migraines have meant several days a month I am not able to function at all. I would spend days in a dark room. The impact it has on your mental well being is huge. It makes you feel useless from having to have yet another day off work.  The awkwardness of cancelling  social engagements or just generally feeling like I am letting people down.

Also because of the stigma that comes with migraine from people who aren’t aware or understand how debilitating it is I just feel like a let down, that coupled with being in chronic pain isn’t fun.

 

My Aimovig® journey…

 

After having exhausted all available treatments along with homeopathic treatments I was left feeling very low, wondering how long you can continue to manage on a day to day basis whilst in constant pain.

Then last year I started to see lots of coverage on different media outlets regarding a new way of treating migraine.

This caught my attention straight away and knowing my GP, like many, doesn’t specialise in this area I reached out to the National Migraine Centre who are a charity based clinic that rely on donations.

I met with one of the doctors there and they recommended I try Aimovig®. I started at 70mg dose, which almost the same day I felt some relief and the minor headaches were gone.

However the severe migraines were still there just a reduced pain.

With the recommendation of the National Migraine Centre I increased to 140mg dose. This dose has worked for me and it is not an exaggeration to say it’s been life changing.

I am no longer in daily pain, I can make arrangements without feeling anxious I will cancel, I do not dread the call to work to advise I will have to take sickness leave and I feel free.

Free from the pain that constantly was dragging me back and allows me to live my life. So far I have had no notable side effects.

Aimovig® is great but the cost means we have to now sacrifice other things so even though life is pain free we are now not able to afford all the things we love to do. To have to spend almost £400 a month on the drug instead of social and family activities as well as budgeting for our day to day life. So it’s bitter sweet.

 

Aimovig® Update:

 

National Institute for Health and Care Excellence (NICE) earlier this month published a draft guidance regarding  Aimovig® (erenumab). They concluded that they do not recommend Aimovig® for preventing migraine.

If you wish to have a say you can leave a comment on NICE’s website. Please note that you will have to register on their website before being able to comment. The last date is Thursday  31st January 2019.

Here is the link www.nice.org.uk/guidance/indevelopment/gid-ta10302/consultation/html-content-2.

At the National Migraine Centre we are able to prescribe Aimovig® privately. If you are interested call us on 020 7251 3322 or simply Book Online.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Back